Facebook Youtube Instagram
Turplanlægning: / Certificerede overnatningssteder

Certificerede overnatningssteder

Velkommen til Lystfiskernes Paradis på Fyn, Langeland og Ærø

Flere overnatningssteder på Fyn, Langeland og Ærø er gået sammen med Havørred Fyn for at byde lystfiskere velkommen til Nordens bedste havørredfiskeri.

Skræddersyede Faciliteter for Lystfiskere

For at imødekomme vores fiskende gæster, har vi fokuseret på faciliteter, som vi ved, at lystfiskere værdsætter. Vores overnatningssteder er årligt certificerede og bærer derfor Havørred Fyn Partner-logoet, som er din garanti for kvalitet.

Hvad kan du forvente som gæst hos en Havørred Fyn Partner?

  • Hjælp til lovpligtige fisketegn: De hjælper dig med at få det nødvendige danske fisketegn til saltvandsfiskeri.
  • Lokale fiskeguider: Få assistance fra erfarne havørred-fiskeguider, som kender de bedste fiskesteder.
  • Lokal viden og vejrudsigter: Modtag daglige opdateringer om vejret og hjælp til fiskepladser og evt. lokale fredninger.
  • Sikker opbevaring: Deres faciliteter inkluderer sikker vaskning, opbevaring og tørring af dit fiskegrej og tøj som waders.
  • Rense- og frysefaciliteter: Rens og opbevar dine fangster sikkert med deres rense- og frysefaciliteter samt affaldshåndtering.
  • Bådfaciliteter: Nogle steder tilbyder bådramper og bådudlejning.

Ekstra Services og Personlige Præferencer

Mange af vores overnatningssteder tilbyder ekstra services som båd- og jolleparkering, servering af mad på alle tider af døgnet og madpakkeservice. Disse services kan variere fra sted til sted.

Vores overnatningssteder er lige så unikke som vores gæster, så der er noget for enhver smag. Du kan genkende vores certificerede steder på det officielle Havørred Fyn Partner-skilt.

Bliv en Certificeret Partner

Er du et overnatningssted, der ønsker at blive certificeret? Kontakt Havørred Fyn for at få mere information og modtage kravbeskrivelser.

Find Overnatning for Lystfiskere

Se vores kort over lystfiskervenlige overnatningssteder for at finde det perfekte sted for din næste fisketur.