Facebook Youtube Instagram

Claus Eklundh Christensen

Kontakt

Claus er en af de første i Danmark, som blev certificeret fiskeguide. Hans ekspertise er kastefiskeri efter havørred fra båd på Den Fynske østkyst og i Det Sydfynske Øhav.

 

Hans favoritfiskeri er kastefiskeri efter havørred fra båd i Det Sydfynske Øhav. Han synes, det er superfedt at snige sig rundt på de mere ufremkommelige pladser eller at sight-fiske havørred i høj solskin og spejlblankt vand.
Han holder også utrolig meget af de smukke Syd-og østfynske kyster, hvor han ofte træffes iført vaders og med en stang i hånden på jagt efter havørred.

 

Claus er certificeret fiskeguide og uddannet biologilærer og har de sidste 20 år arbejdet med fokus på undervisning, friluftsliv, maritim naturvejledning og fiskekurser. Hans lange erfaring og brede vifte indenfor friluftsliv, undervisning og fiskeri gør ham til en yderst kompetent guide og underviser, som altid gør sit for at give kunderne den bedste oplevelse.

 

Claus er ejer af fishnship.dk og er medejer af Fishing Lodge Fyn. Fishnship.dk har hvert år mange hundrede kunder med på tur og laver en bred vifte af guidede ture, kurser og firmaevents, hvor fiskeri er omdrejningspunktet.
 Fishnship.dk laver som de eneste på Fyn guidede ture fra båd i Det Sydfynske Øhav. FishnShip er en top-tunet fiskebåd indrettet til det lette kastefiskeri.

Claus kan bookes til både guidning fra land og fra båd, kurser med specielt tilrettelagt indhold og events. Kontakt på mail info@fishnship.dk eller telefon +4527289541.

Fishinglodgefyn