Facebook Youtube Instagram
25.04.2023

Fiskeguiden – Havørred: Eksperternes begyndertips 1&2

Christian Thomsen

cht@destinationfyn.dk

I de to nyeste afsnit af FISKEguiden har Gordon P. Henriksen teamet op med to af Danmarks dygtigste havørredfiskere: Claus Eriksen og Thomas Hansen, som bl.a. er kendt fra filmene ”Havørredens Hemmeligheder”. De er taget til Broholm Slot og tager ud på de fynske kyster for at fiske havørred – men fremfor alt for alt for at videregive deres vigtigste tips til begyndere der gerne vil fange deres første havørred.

I det første afsnit af to handler det om HVAD man fisker med og HVORDAN man affisker pladser effektivt. De tre fiskere fremviser udstyr, forklarer teknikker og har en masse lærerige indbyrdes snakke.

 

I andet afsnit i serien handler det om at være ”På det rigtige sted på det rigtige tidspunkt” og om HVOR og HVORNÅR man har bedst chance for at få succes med havørredfiskeriet.

Foto: WideOpen / Salar.dk

Med Niels Vestergaard bag kameraet og de tre herrer foran har man samlet nogle af landets mest erfarne formidlere af lystfiskeri og Danmarks dygtigste havørredfiskere, så der er god grund til at se med og lytte til de mange gode tips. Der er fokus på det basale og det allervigtigste at tænke over, og seerne præsenteres for en masse vigtig og essentiel information. Programmerne er målrettet nybegynderne, men mere erfarne fiskere vil kunne nyde de flotte optagelser, de hyggelige snakke og måske også få et par nye perspektiver der kan bruges i deres eget fiskeri.

 

 

 

 

FISKEguiden-serien dækker over 25 forskellige programmer, og afsnittet om havørredfiskeri fra 2017 er det mest sete med næste 300.000 visninger på youtube.  Link: https://www.youtube.com/watch?v=AsiS1ot2uXs

 

Vi syntes tiden var moden til at samle de kendte ansigter fra FISKEguiden såvel som Havørredens Hemmeligheder”, fortæller Niels Vestergaard. – Claus og Thomas ved uendelig meget om havørredfiskeri, og Gordon er en dygtig formidler der formår at få de to til at fokusere på at viderebringe den allermest essentielle information og deres vigtigste tips til nybegyndere. Det synes vi alle sammen faktisk er lykkedes rigtig fint med disse to nye film. Hvis man ser dem og følger deres gode råd, så er man kommet rigtig langt og vil have gode chancer for at være en særdeles effektiv havørredfisker. Det handler om at gøre en indsats, og så skal der nok være nogle belønninger at hente derude på kysten, slutter Niels.

 

Du kan se filmene her:

Nr. 1: https://youtu.be/6tn5Rw0jHBA

Venligst accepter statistikker, markedsføring for at se denne video.

Nr. 2: https://youtu.be/ZeDu8mXHFMA

Venligst accepter statistikker, markedsføring for at se denne video.

 

Christian Thomsen